1. Support
  2. Møter
  3. Generalforsamling/Årsmøte

Deltakerstatus på generalforsamling/årsmøte

Denne guiden viser hvordan du kan sette på din deltakerstatus i Orgbrain

Denne guiden viser hvordan du kan sette på din deltakerstatus i Orgbrain

1. Innkallingen

Når du mottar innkalling på e-post til en generalforsamling/årsmøte, kan du klikke på linken for å gå til møtet i Orgbrain

Innkallingen

2. Deltakerstatus

Linken vil ta deg direkte inn i møtet. Øverst i møtekortet vil det nå være mulig å sette på din deltakterstatus. Velg mellom Ja, Nei og Gi fullmakt

Deltakerstatus

3. Ja

I dette eksempelet skal jeg delta på møtet og klikker derfor på Ja

Ja

4. Deltar

Min deltakerstatus er nå satt til deltar

Deltar