Bestillingsblankett i Kapitalforhøyelser

Denne guiden vil vise deg hvordan du bruker Orgbrain til å opprette en bestillingsblankett i kapitalforhøyelser.

Hei, og velkommen til denne guiden fra Orgbrain. Før vi starter, vil jeg opplyse at denne guiden er laget ved bruk av kunstig intelligens. Vi benytter denne teknologien for å kunne tilby deg en bedre og mer effektiv opplæring. Denne guiden vil vise deg hvordan du bruker Orgbrain til å opprette en bestillingsblankett i kapitalforhøyelser.

1. Eiere

Først klikker du på modulen Eiere

Eiere

2. Kapitalforhøyelser

Velg Kapitalforhøyelser i venstremenyen

Kapitalforhøyelser

3. Ny kapitalforhøyelse

Klikk på Ny kapitalforhøyelse

Ny kapitalforhøyelse

4. Nøkkelopplysninger

Legg inn nøkkelopplysninger

Nøkkelopplysninger

5. Neste

Trykk på Neste for å gå videre

Neste

6. Fyll inn feltene

Fyll inn feltene i bestillingsblanketten

Fyll inn feltene

7. Neste

Trykk på Neste

Neste

8. Rediger

Dersom du ønsker å redigere bestillingsblanketten ytterligere, klikk "Rediger bestillingsblanketten". Nå får du mulighet til å gjøre endringer direkte i dokumentet.

Rediger

9. Vedlegg

Dersom du har vedlegg til kapitalforhøyelsen, som du ønsker at investorene skal motta, kan du legge disse inn ved å klikke på "Vedlegg til investor". Når du er ferdig med å utforme bestillingsblanketten, og lagt inn eventuelle vedlegg, kan du klikke på "Neste".

Vedlegg

10. Legg til

Velg Legg til for å legge til en investor

Legg til

11. Klikk her

Velg Ny investor

Klikk her

12. Legg til investor

Legg inn informasjon om investoren her

Legg til investor

13. Lagre

Klikk på Lagre når du er ferdig

Lagre

14. Invitasjon sendt

Invitasjon til kapitalforhøyelsen er nå sendt ut til investoren

Invitasjon sendt

Takk for at du så denne videoen. Guiden dekket hvordan du bruker Orgbrain til å opprette en bestillingsblankett i kapitalforhøyelser. Har du ytterligere spørsmål kan du ta kontakt med oss