1. Support
  2. Møter
  3. Generelt for alle typer møter

Åpne et møte på iPad

Denne veiledningen viser hvordan du åpner et møte og video i samme vindu på iPad

Hei, og velkommen til denne guiden fra Orgbrain. Før vi starter, vil jeg opplyse at denne guiden er laget ved bruk av kunstig intelligens. Vi benytter denne teknologien for å kunne tilby deg en bedre og mer effektiv opplæring. Denne veiledningen viser hvordan du åpner et møte og video i samme vindu på iPad

1. Video

Klikk på Video

Video

2. Download the app

For å laste ned appen, klikk her

Download the app

3. Hent

Last ned appen

Hent

4. Join this meeting using the app

Velg å bli med i møtet via appen

Join this meeting using the app

5. Videomøte

Du er nå i videomøtet, i appen

Videomøte

6. Meny

Få opp menyen. Får å få opp menyen, dra en finger fra bunnen av skjermen. Du vil da se samme bilde som her

Meny

7. Nettleser

Velg nettleseren du har åpnet Orgbrain i. I dette eksempelet har jeg brukt Google Chrome

Nettleser

8. Dra ikonet

Hold i ikonet og dra det over skjermen til en av sidene

Dra ikonet

9. Slipp ikonet

Din skjerm vil da se slik ut. Slipp ikonet

Slipp ikonet

10. Fanene

Naviger tilbake til møtet i Orgbrain. I Google Chrome finnes fanene nederst på siden

Fanene

11. Velg fane

Velg riktig fane

Velg fane

12. Video+møtet

Du vil nå ha både videomøtet og agendaen på din skjerm

Video+møtet

Takk for at du så denne videoen. Denne veiledningen viste hvordan du åpner et møte og video i samme vindu på iPad. Har du ytterligere spørsmål kan du ta kontakt med oss i Orgbrain