AI-hjelp Kunstig intelligens

Denne guiden forklarer funksjonen AI-hjelp

Hei, og velkommen til denne guiden fra Orgbrain. Før vi starter, vil jeg opplyse at denne guiden er laget ved bruk av kunstig intelligens. Vi benytter denne teknologien for å kunne tilby deg en bedre og mer effektiv opplæring. Denne guiden forklarer funksjonen AI-hjelp

1. AI-hjelp - Møter

I agendapunktene er det tekstbokser og AI-hjelp kan derfor benyttes

AI-hjelp - Møter

2. Legg til beskrivelse

Knappen dukker opp på høyre side når du har musepekeren over tekstboksen

Legg til beskrivelse

3. Lag en tekst ut fra tittelen

Lag en tekst ut fra tittelen vil kun være tilgjengelig på agendapunkter

Lag en tekst ut fra tittelen

4. Teksten

Ut fra tittelen på agendapunktet er det nå skrevet en beskrivelse

Teksten

5. Bruk, fjern eller prøv igjen

Over tekstboksen har du alternativer for hva du ønsker å gjøre med teksten. Bruk, fjern eller prøv igjen

Bruk, fjern eller prøv igjen

6. Alternativer

Knappen har også flere alternativer

Alternativer

7. Utvid teksten

Utvid teksten vil utvide teksten som allerede står i boksen

Utvid teksten

8. Utfør en språkvask

Utfør en språkvask vil renskrive teksten

Utfør en språkvask

9. Oversett

Teksten kan også oversettes til både engelsk, nynorsk og bokmål

Oversett

10. Meldinger

Det er også tekstbokser i Meldinger

Meldinger

11. AI-hjelp - Meldinger

AI-hjelp kan derfor også brukes her

AI-hjelp - Meldinger

12. Utvid teksten

Det står allerede en liten tekst i denne meldingen. Jeg velger derfor Utvid teksten

Utvid teksten

13. Utvidet tekst

Denne teksten er nå skrevet for meg

Utvidet tekst

14. Bruk ny

Jeg velger å bruke denne teksten ved å klikke på Bruk ny, og teksten kan nå redigeres

Bruk ny

15. AI-hjelp - Oppgaver

Funksjonen kan også brukes i Oppgaver

AI-hjelp - Oppgaver

16. AI-hjelp - Spørreskjema

Spørreskjema

AI-hjelp - Spørreskjema

17. AI-hjelp - Maler

Og til Maler i portalen

AI-hjelp - Maler

Takk for at du så denne videoen. Guiden dekket bruk av funksjonen AI-hjelp. Har du ytterligere spørsmål kan du ta kontakt med oss i Orgbrain