1. Support
  2. Møter
  3. Generalforsamling/Årsmøte

Agendapunkt beslutning generalforsamling

Denne guiden viser deg hvordan du oppretter en beslutningssak i en generalforsamling/årsmøte i Orgbrain

Hei, og velkommen til denne guiden fra Orgbrain. Før vi starter, vil jeg opplyse at denne guiden er laget ved bruk av kunstig intelligens. Vi benytter denne teknologien for å kunne tilby deg en bedre og mer effektiv opplæring. Denne guiden viser deg hvordan du oppretter en beslutningssak i en Generalforsamling i Orgbrain

1. Møter

Gå til Møter

Møter

2. Velg møte

Velg møte

Velg møte

3. Godkjenning av årsregnskapet

Når en generalforsamling blir opprettet i portalen, vil det komme med agendapunkter. Denne guiden vil bruke agendapunktet Godkjenning av årsregnskapet. Klikk på agendapunktet for å åpne det

Godkjenning av årsregnskapet

4. Tre prikker

Klikk på tre prikker

Tre prikker

5. Rediger

Velg rediger

Rediger

6. Avstemningskrav for vedtak

Det er mulig å sette på Avstemningskrav for vedtaket

Avstemningskrav for vedtak

7. Avstemningskrav

Klikk for å endre avstemningskrav

Avstemningskrav

8. Ønsket avstemningskrav

Sett på ønsket avstemningskrav

Ønsket avstemningskrav

9. Avslutt redigering

Avslutt redigering når du har gjort dine endringer

Avslutt redigering

10. Agendapunktet

Agendapunktet er nå ferdig redigert

Agendapunktet

Takk for at du så denne videoen. Veiledningen dekket hvordan du oppretter en beslutningssak til en generalforsamling. Har du ytterligere spørsmål kan du ta kontakt med oss i Orgbrain